Empresa

Q. Verd Jardiners, empresa fundada fa deu anys, es dedica a la jardineria pública i privada, oferint un ampli ventall de serveis que van des de l’estudi i projecció de jardins i zones verdes fins a la execució i manteniment de les mateixes.
Som especialistes en crear i integrar espais naturals a l’entorn.

Q. Verd Jardiners compta amb els recursos humans, tècnics, instal·lacions i maquinària necessaris per a donar solució a qualsevol necessitat que pugui presentar-se dins de l’àmbit de la jardineria, les actuacions al medi natural i la gestió del paisatge urbà.

Treballem tant per l’administració pública i construcció, com per comunitats de propietaris i particulars, i ho gestionem amb línies de treball clarament diferenciades i especialitzades. Altrament, disposem d’acreditacions oficials que garanteixen la qualitat del nostre servei, com són:

· Classificacions de Contractista de l’Estat per realitzar treballs tant d’obra (K 05 A i K 06 D) com de manteniment (O 06 D).
· Registre d’Empreses Acreditades (R.E.A.).
· Inscrits al Registre Oficial d’Establiments i Serveis Plaguicides de la Generalitat de Catalunya (T 0067 S).

Un dels aspectes fonamentals per la nostra empresa és l’aplicació de les Normes de Prevenció de Riscos Laborals, així com la contínua formació i reciclatge del personal.

En coherència amb aquesta visió d’empresa, des de 2002 hem implantat el mètode de treball, la filosofia i les normes de qualitat ISO.


Mostra Q. Verd Jardiners en un mapa més gran
Q. Verd Jardiners: Polígon Agro-Reus, c/ Ignasi Iglésies, 135, Nau 19 43206 REUS
Telf. 977.300.415 Fax: 977.321.875
qverd@qverd.com